Monster High játékok

Ha szeretnél szuper Monster High játékokkal játszani és Szörny sulis meséket nézni akkor a legjobb helyen jársz, itt szinte mindent megtalálsz ami Monster High.

Frankie Stein as Voltageous Monster high játék

Posted by krityo On április - 22 - 2014

Frankie Stein egy igazi tudós gyermeke aki a monster high gimiben tanul ahol hozzá hasonló diákok járnak. Ám de nem is ez itt a lényeg hanem az, hogy milyen jól is néz ki ez a leányzó amit most ebben a kis játék ismertetőben be szeretnénk nektek mutatni. Frankie Steint ebben a játékban nem csak felöltöztetheted hanem elkészítheted a haját is. Először is válaszd ki milyen legyen a frizurájának a fazonja és annak milyen legyen a színe és ezen belül még egy másik színnel csíkok is kerülhetnek a hajába.

Frankie-Stein-as-Voltageous-monster-high-blog1

Ezzel még mindig nincs vége hiszen kiválaszthatod milyen legyen a felső ruházata és milyen az alsó, de akár lehet egy egyrészes ruhája is, attól függ neked melyik tetszik. Adhatsz rá egy szép harisnyát is és persze cipőt is választhatsz neki, ezek után választhatsz neki egy kutyát és villám szárnyakat, de akár még a bőrre színét is kiválaszthatod. A játékról készítettem neked egy nagyszerű kis videót is amivel még jobban bele szeretnénk vezetni a játékba. Ha tetszett ez a nagyon jó kis játék ismertető akkor már nincs más dolgod mint kipróbálnod és egy nagyon jót játszani vele amit meg is tehetsz ha kattintasz erre a címre: Frankie Stein as Voltageous Monster high játék

Delivering effective & creative designs