Monster High játékok

Ha szeretnél szuper Monster High játékokkal játszani és Szörny sulis meséket nézni akkor a legjobb helyen jársz, itt szinte mindent megtalálsz ami Monster High.

Karácsonyi díszek Monster high játék

Posted by krityo On január - 20 - 2016

Egy olyan Monster high játékot szeretnék nektek bemutatni melyben a karácsony hangulatát idézhetjük elő egy kis díszítéssel. Ugyanis manapság az emberek nem csak a karácsonyfát díszítik fel hanem magát a házat is hogy este szépen világítson.

abbey-bominable-karacsonyi-keszulodese-monster-high-blog2

Ebben a Monster high játékban Abbey Bominable házát díszíthetjük fel, mint ahogyan a képen is láthatjuk mindenféle égővel tudjuk díszíteni és még a ház közepére is tehetünk egy szép díszt mely lehet egy koszorú vagy épp egy embléma. Mikor teljesen feldíszítettük az égőkkel a házat akkor be mehetünk az ajtón, hogy a szobát és a karácsonyfát is feldíszítsük. A karácsonyfa színét is megtudjuk határozni és ezek után olyan díszeket teszünk rá amilyet csak szeretnénk. Mikor elkészültünk a karácsonyfával akkor Abbey Bominable-t is fel tudjuk öltöztetni ünnepi ruhába. Szerintem ez egy szuper jó kis játék, ha megtetszett és ki szeretnéd próbálni akkor nem kell mást tenned mint kattintanod erre a címre: Karácsonyi díszek Monster high játék

Delivering effective & creative designs