Monster High játékok

Ha szeretnél szuper Monster High játékokkal játszani és Szörny sulis meséket nézni akkor a legjobb helyen jársz, itt szinte mindent megtalálsz ami Monster High.

Monster baby fürdetős játék

Posted by krityo On március - 26 - 2014

A monster high játékok sorozatából most egy olyan játékot szeretnék nektek bemutatni ahol egy kis szörny bébivel kell játszanunk. Ugyanis ezt a szörny bébit kell megfürdetnünk, persze úgy ahogyan azt ő szeretné. Ugyanis mindig néznünk kel mikor mivel szeretne épp játszani a vízben vagy, hogy milyen habosra csináljuk, de még kis virág szirmokat is kér bele. 😀 Mikor megunta a vízben való játszást akkor meg kell fürdetnünk azzal amire épp gondol. Fürdetés után persze meg is kell törölnünk és fel is kell öltöztetnünk a kis drága bébit.

Monster-baby-furdetos-blog1

A játékról készítettem nektek egy videót ahol láthatod milyen sorrendben kér bármit is a bébi és persze hogy nem csak fürdetni lehet őt hanem akár játszani is vele. A videó alapján biztos vagyok benne, hogy szeretnétek kipróbálni ezt a nagyon jó kis játékot így elárulom nektek hogy ezt hogyan is tehetitek meg. Ám ez most számotokra nagyon könnyű lesz hiszen nem kell mást csinálnod mint kattintanod erre a címre: Monster baby fürdetős játék

Delivering effective & creative designs